asunto espanjasta  

TORREVIEJA

 
         
torrevieja

Torrevieja sijaitsee Costa Blancalla

Espanjan Costa Blanca tarkoittaa valkoista rannikkoa ja rantaviivaa riittää silmänkantamattomiin. Aurinkoisia päiviä kertyy 300 vuodessa. Torreviejassa on neljä laadukasta uimarantaa, jotka kaikki ovat ansainneet puhtaiden vesiensä ansiosta Euroopan sinisen lipun. Rannat ovat pohjoisesta päin lukien Playa de los Locos, Playa del Cura, Playa del Acequión ja Playa de los Naufragos. Torreviejan läheisyydestä löytyy myös La Matan upea kolmen kilometrin pituinen ranta, jolla myös liehuu sininen lippu. Costa Blancalla voit viettää todellisen aktiiviloman tai vain levätä ja rentoutua rannalla.

Torreviejassa vallitsee ainutlaatuinen, terveellinen mikroilmasto ja niinpä sanotaan, että Torreviejassa on helppo hengittää. Seutu soveltuukin hyvin muun muassa astmaatikoille. Suolajärvillä kannattaa kuitenkin käydä parantamassa kovettuneet kantapäät ja katsomassa flamingoja.

Nähtävää ja koettavaa Torreviejassa

Torreviejan kaupungista löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Talviaikaan kaupunki on rauhallinen, mutta tarjoaa myös yöelämää sitä etsiville. Kaupunki on säilyttänyt turismista huolimatta espanjalaisuutensa. Kaupungin pienet taidenäyttelyt tarjoavat kulttuurin nälkään paikallista taidetta. Kaupungin sydämessä Plaza de la Constitucion aukion laidassa sijaitsee Torreviejan kirkko. Samalta kadulta löytyy varmasti kenkä- tai vaateliike jokaiselle. Kotiin viemisiksi houkuttaa niin kengät, laukut kuin vaatteetkin. Hintataso on Suomea edullisempi.

Nauti tapaksia rantabulevardilla ja ihastele merta aallonmurtajalla. Suolatuotannon saloihin voi tutustua suolamuseossa ja satamassa voit vierailla sukellusveneessä. Habanerasin ostoskeskus keilahallin vieressä tarjoaa lisää kauppoja ja ravintoloita.

 
MYYTÄVÄT ASUNNOT  -  UUSIMMAT KOHTEET
         
           
  KYSY LISÄÄ P. +358 (0)50 320 4003 / Antti Liljander
           
 
torrevieja asunnot costa blanca
 
 

asunto espanjasta | torrevieja | lomakoti | koti ulkomailta | aviada lkv | turvallinen kauppa

esittelymatka | matka | espanjan asunnot | costa blanca